Yritys 

Olemme perinteikäs suomalainen pakkausalan perheyritys, joka on valmistanut huippulaatuisia kartonkipakkauksia Raumalla vuodesta 1991 alkaen. Tuotantomme tapahtuu 100% Suomessa. Aiomme jatkaa korkeatasoista kotimaista työtä myös tulevaisuudessa. 

Ammattitaitomme perusta ja kivijalka on pitkä kokemus. Sen päälle on rakennettu halu tarjota asiakkaillemme parasta. Siksi meille on tärkeää edetä kohti tulevaisuutta pakkausalan kehityksen kärjessä. 

Luomme jatkuvasti uutta ja uudistamme vanhaa. Kattava valikoimamme ja kekseliäs suunnittelutyömme pitävät huolen siitä, että meiltä löytyy aina oikea pakkaus tuotteellenne. 

Toimintamme kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys ja luotettavuus. Liiketoimintamme on taloudellisesti jämerällä pohjalla, joten voimme taata tuotteidemme tasaisen, korkean laadun sekä toimitusvarmuuden. 

Palveluvalikoimamme kattaa kaiken pakkaussuunnittelusta aina tuotteiden varastointipalveluihin saakka. Toimitamme tilaukset nopeasti ja joustavasti - juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöitynä. 

Kumppaneinamme on lukuisia Suomen johtavia yrityksiä monelta eri toimialalta. Meillä ei ole tapana tuijotella yhdenkään asiakkaamme statusta – isot ja pienemmät yritykset ovat meille aina tervetulleita pullakahville, sillä jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Saattaa kuulostaa kliseeltä, mutta me todella tarkoitamme sitä. 

Ottakaa rohkeasti yhteyttä! Meiltä yrityksenne saa huippulaatuisia pakkauksia sekä maanläheistä palvelua tekemisen ilolla. 

Ota yhteyttä