Elintarvikepakkaukset

Valmistamme tasokkaat elintarvikepakkaukset nopeasti ja varmasti. Autamme ilomielin suunnittelemaan tuotteellenne sykähdyttävän eineskannen tai komean kartonkiholkin.

Jytyä elintarvikepakkauksiin saa värikkyydellä. Ikkuna paljastaa houkuttelevan tuotteen nälkäiselle ostajalle. Kertokaa toiveenne ja tarpeenne elintarvikepakkausten suhteen - me toteutamme mahdottomankin!

Valmistamme elintarvikkeiden kuljetuspakkauksia ja myyntipakkauksia niin Suomen johtaville elintarvikevalmistajille kuin pienyrittäjille. Käytämme vain parhaita kierrätettäviä materiaaleja. Näin voimme taata elintarvikepakkausten huippulaadun.

Ottakaa ihmeessä yhteyttä! Yhdessä löydämme aina yrityksellenne sopivimman ratkaisun.

Kartonkiholkki

Kauppojen eineshyllyt notkuvat erilaisia tuotteita. Valinnan vaikeuden edessä pakkauksen ulkonäkö ja kätevyys nousee arvoonsa. Ja siihen arvoon me pystymme vuosien kokemuksella vastaamaan. Kartonkiholkki antaa kinkkukiusauksille, kanapastoille ja muille kansan einessuosikeille aina laadukkaan ilmeen. Huolehtikaa te pakkauksen sisällöstä, niin me hoidamme sille toimivan pakkauksen!

Eineskansi

Pakkauksen kanteen kannattaa panostaa, sillä kannesta tuote tunnistetaan. Me autamme teitä saamaan asiakkaan tarttumaan juuri teidän pakkaukseenne kaupan käytävällä. Valmistamme alumiinivuokiin ikkunallisia tai ikkunattomia eineskansia monien vuosien kokemuksella. Vakuutamme olevamme oikea valinta, kun mietitte sopivaa kumppania juuri teidän einesruoillenne. Ottakaa yhteyttä, niin viedään yhdessä pakkauksenne kansi maaliin voittaja selkeällä erolla!