Kartonkipakkaukset 

Kartonkipakkaukseen voi pakata lähes mitä tahansa - ja miten tahansa. Vain mielikuvitus on rajana kartonkipakkauksia suunnitellessa. 

Jokainen valmistamamme kartonkipakkaus tehdään huippuluokan kierrätettävistä materiaaleista. Näin voimme taata asiakkaillemme ympäristöystävällisesti korkean laadun, josta meidät tunnetaan. 

Kaikki kartonkipakkaukset voidaan toteuttaa värillisinä, ikkunallisina, kohokuvioituina ja kuumafolioituina. Oikeat tehokeinot tuovat tuotteellenne näkyvyyttä ja luovat halutun mielikuvan. 

Jos haluatte parasta laatua ystävällisen palvelun kera, ottakaa viipymättä yhteyttä! Meihin voitte luottaa aina. 

Erikoispakkaus

Hyvin suunniteltu pakkaus on jo puoliksi myyty. Siivoussalkku on edustava esimerkki erikoispakkauksistamme. Suunnittelemme kuluttajia kätevyydellään houkuttelevat, menekkiä edistävät pakkaukset tuotteelle kuin tuotteelle. Laita meille valmis idea tai pyydä apua suunnitteluun. Helpoiten se onnistuu Ota yhteyttä -sivun kautta tai soittamalla.

Myyntipakkaus

Myyntipakkaus eli display-pakkaus on pakkausmaailman moniottelija. Se edustaa myymälässä, mutta toimii tarvittaessa myös kuljetuspakkauksena, jossa tuotteet pysyvät ruodussa matkatessaan kauppaan. Myyntipakkauksen sisällä tuote on usein erillisissä pakkauksissa. Edustava kokonaisuus kiinnittää kuluttajan huomion kaupassa, ja tuo siten arvokasta näkyvyyttä tuotteillenne. Kätevät myyntipakkaukset toimitetaan tarpeidenne mukaan moniväripainettuina kuumafolioinnin ja kohokuvioinnin kera. Valmistamme myyntipakkauksia vain korkealuokkaisista ja tasalaatuisista materiaaleista. Pidämme kiinni toimitusajoista. Meidän asiakkaamme eivät jää pulaan!

Tuotepakkaus

Suunnittelemme toimivat tuotepakkaukset räätälöidysti juuri teidän tuotteillenne. Esimerkiksi ainutlaatuinen kuusikulmainen erikoislahjapakkauksemme on paitsi huomiota herättävän hieno, myös erittäin tukevaa tekoa. Kun laatutavaralle toteutetaan oikeanlainen tuotepakkaus, ei myyntimenestystä estä mikään. Saatte tuotepakkaukset juuri sellaisina kuin haluatte. Erillisellä sisäosalla varustettu kartonkipakkaus pitää tuotteen jämäkästi paikallaan. Ikkunallisella tuotepakkauksella edustava tuote saa lisää näkyvyyttä, jota voidaan korostaa myös muilla tehokeinoilla. Voitte huoletta jättää pakkausasiat kontollemme. Pidämme kiinni korkeasta laadusta niin tuotepakkausten materiaalin kuin ulkonäön suhteen, emmekä lipsu aikataulusta.

Kuluttajapakkaus

Käytön helppous on kuluttajapakkaustemme valtti. Toimiva kartonkinen kuluttajapakkaus kestää käyttöä, ja on vaivaton avata ja sulkea. Kuluttajapakkauksiin voi pakata esimerkiksi pillereitä, luontaistuotteita ja lisäravinteita. Suunnittelemme ja valmistamme sopivat kuluttajapakkaukset aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti - kuluttajaa ajatellen. Kuten kaikki tuotteemme, myös kuluttajapakkaukset ovat saatavilla ikkunan, moniväripainatuksen, kohokuvioinnin ja kuumafolioinnin kera. Valitsemme materiaalimme huolella, jotta voimme ylpeästi sanoa valmistavamme laadukkaita kuluttajapakkauksia. Älä turhauta kuluttajaa huonolla pakkauksella, vaan paranna asiakaskokemusta valitsemalla yksinkertaisesti toimivin ratkaisu. Ratkaisu on yhden yhteydenoton päässä!

Pahvipakkaus

Valmistamme pahvipakkauksia joka lähtöön ja tarpeeseen. Materiaaleina käytämme eri pinnoitteisia kartonkilaatuja ohuesta paksuun. Meiltä saatte tuotteillenne niin laatikot, rasiat kuin salkut. Kaikki pahvipakkaukset valmistetaan kierrätettävistä materiaaleista. Pahvipakkaukset voidaan tehdä ikkunallisina, värillisinä, kohokuvioituina ja kuumafolioituina tuotenäkyvyyden varmistamiseksi. Mitä ikinä tarvitsettekin, kysykää meiltä!