Kosmetiikka- ja hygieniapakkaukset 

Huipputuotteet tarvitsevat huippupakkaukset – ja niitähän meiltä löytyy. Kosmetiikka- ja hygieniapakkauksemme valmistetaan täysin kierrätettävistä korkealaatuisista materiaaleista. 

Tuotteen arvoa kannattaa korostaa esimerkiksi kohokuvioinnilla ja kuumafolioinnilla. Näin varmistetaan oikeanlainen näkyvyys. 

Ottakaa yhteyttä, niin ratkaistaan pakkauspulmanne yhdessä pikapuoliin! 

Siivous- ja pesuainepakkaus

Siivous- ja pesuainepakkausten ei tarvitse – eikä pidä – olla tylsää ja harmaata massaa. Meidän avullamme teet arkisesta tuotteesta näyttävän ja myyvän. Yksinkertaisenkin tuotteen ympärille on mahdollista suunnitella ja toteuttaa innovatiivinen ratkaisu, jolla tuodaan lisäpotkua markkinointiin. Ota yhteyttä, niin luodaan teillekin yhdessä jotain erityistä siivous- ja pesuainemarkkinoille!

Luontaistuotepakkaus

Luontaistuotteelle luonnollisesti luontoystävällinen pakkaus! Luontaistuotemarkkinat ovat ympäristötietoisessa maailmassamme nousukiidossa ja kilpailu kovenee jatkuvasti. Kilpailijoista on syytä erottua, mutta ei kuitenkaan keinoja kaihtamatta. Korosta tuotteidenne ekologisuutta käyttämällä kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja korkealaatuisia luontaistuotepakkauksiamme. Ympäristöystävällistä ja ylellistä ulkonäköä luontaistuotteillesi vaivattomasti ja nopeasti – viestillä tai puhelinsoitolla!

Kosmetiikkapakkaus

Ero huonon ja hyvän pakkauksen välillä on kosmeettinen, mutta ostopäätöksen kannalta ratkaiseva. Tämä korostuu etenkin kosmetiikkatuotteissa. Vaikka meiltä ei huulipunaa juuri löydy omista naamatauluistamme, tiedämme, miten kosmetiikkapakkauksesta luodaan houkutteleva. Mikäli teillä on jo visio itsellä valmiina, toimimme mielellämme myös pelkästään sen toteuttajana. Olemme vain yhden yhteydenoton päässä!