Lahjapakkaukset 

Lahjapakkaukset tarkoitukseen kuin tarkoitukseen! 

Valmistamme näyttäviä lahjapakkauksia toiveidenne mukaan. Kaikki onnistuu, oli kyseessä sitten joulu-, liike- tai äitienpäivälahja. 

Kartongista valmistettuun lahjapakkaukseen saadaan oikeanlaista tunnelmaa käyttämällä värejä sekä muita tehokeinoja, kuten kuumafoliointia, preeglausta ja ikkunoita. 

Valitsemme käyttöömme vain parhaat kartonkilaadut. Yhdessä pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme kanssa se takaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset lahjapakkaukset. 

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä lahjapakkaus, josta iloitsevat sekä antaja että saaja! 

Ikkunallinen lahjapakkaus

Mitä sitä hienoa piilottelemaan - tuo näyttävä tuote esiin käyttämällä ikkunallista lahjapakkausta! Lahjan sisältö ei pääse turhaan hölskymään tai liikkumaan, vaan tukeva sisäosa pitää tuotteen vankasti paikallaan. Ota yhteyttä, niin kehitetään yhdessä lahjapakkaus, jossa itse tuote pääsee ansaitsemaansa pääosaan. Toimimme nopeasti, joustavasti ja vaivattomasti tässäkin asiassa.

Erikoislahjapakkaus

Toiveidenne mukainen lahjapakkaus mille tahansa lahjalle. Haluatteko palkita asiakkaanne vaikka arvokkaalla juustovalikoimalla? Jättäkää suunnittelu ja pakkaaminen meidän huoleksemme. Pakkauksemme kestävät painavatkin esineet, ja soveltuvat kerrassaan mainiosti esimerkiksi liikelahjojen pakkaukseksi. Suunnittelemme erikoislahjapakkausten ulkonäön toiveidenne mukaisesti, kuten aina.