Leipomopakkaukset 

Valmistamme laadukkaat, näyttävät leipomopakkaukset leipomoille ja konditorioille. 

Laajaan leipomopakkausten valikoimaamme kuuluu myös ikkunallinen kartonkirasia sesonkituotteita, kuten laskiaispullia varten. Sen avulla kausiherkut saavat ansaittua huomiota myymälöissä. 

Kaikki leipomopakkaukset valmistetaan tasalaatuisista kierrätettävistä, korkealuokkaisista raaka-aineista. Toteutamme leipomopakkauksiin myös yksilöllisen yleispainatuksen tai toiveidenne mukaisen painatuksen. 

Älkää epäröikö ottaa yhteyttä! Valikoimastamme löytyy teillekin taatusti sopiva tuote. 

Beige kakkulaatikko

Kakkulaatikko

Tukeva, kartongista valmistettu ikkunallinen kakkulaatikko on omiaan täytekakun kuljetukseen ja esillepanoon. Kakkulaatikon käyttö on vaivatonta. Liukupohjan avulla silmiä hivelevä kakku sujahtaa laatikkoon ja ulos ongelmitta. Näyttäville kakuille tarvitaan kauniit kakkulaatikot! Kaikki kakkulaatikkomme toimitetaan ikkunallisina tarpeidenne mukaan painamattomana, yleispainatuksella tai omalla painatuksella.

Yksilölliset pakkaukset

Moni kakku päältä kaunis, miksei siis pakkauskin? Meiltä saat persoonalliset pakkaukset kaikille herkuille, oli kyseessä sitten muffinssi, piirakka, kakku tai mikä tahansa kahvipöydän unelma. Yksilöllisen muotoilun ja tukevan rakenteensa ansiosta pakkaus soveltuu vaikka perinteisen rasian haastajaksi. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä juuri teidän näköisenne pakkaus!

Voileipäkakkulaatikko

Voileipäkakkulaatikko Suomalaisen juhlapöydän klassikko on voileipäkakku. Kestosuosikki tarvitsee luonnollisesti arvoisensa näyttävän kantolaatikon, kätevyyttä unohtamatta. Meidän kauttamme se onnistuu ketterästi ja vaivattomasti. Kartonkinen voileipäkakkulaatikko on vahvaa tekoa. Pakkaus on helppo koota automaattisesti kokoontaitettavan päädyn sekä liukupohjan ansiosta. Valmistamme laadukkaat ja tyylikkäät voileipäkakkulaatikot pieniin ja isoihin tarpeisiin. Soita tai laita viestiä, niin hoidetaan teidän voileipäkakuillenne tyylikkäät pakkaukset!

Ikkunallinen leivosrasia

Ikkunalliseen leivosrasiaan voi pakata esimerkiksi herkullisia leivonnaisia tai pipareita. Edustava leivosrasia sinetöi hyvän menekin tuotteelle kuin tuotteelle. Kuten aina, suunnittelemme ja toteutamme parhaan leivosrasian juuri teidän tarpeidenne mukaan. Tuotteen näkyvyyden lisäämiseksi leivosrasiat voidaan toimittaa yleispainatuksella tai asiakkaan omalla painatuksella.