Kotelo-Rauma valmistaa pitkälle jalostettuja
moniväripainettuja kartonkipakkauksia.
Leipomoalalle
Elintarviketeollisuuteen
Lahja- ja teknisen tavaran kauppaan
Kosmetiikka-, hygienia- ja luontaistuotealalle

Yritys

Kotelo-Rauma on verrattoman etevä suomalainen pakkausalan perheyritys. Olemme valmistaneet huippulaatuisia kartonkipakkauksia Raumalla vuodesta 1991 alkaen, ja aiomme tehdä hyvää työtä myös tulevaisuudessa.

Ammattitaitomme perusta on pitkä kokemus. Sen päälle on rakennettu halu tarjota asiakkaillemme parasta. Siksi meille on tärkeää edetä kohti tulevaisuutta pakkausalan kehityksen kärjessä.

Luomme jatkuvasti uutta ja uudistamme vanhaa. Kattava valikoimamme ja kekseliäs suunnittelutyömme pitävät huolen siitä, että Kotelo-Raumalta löytyy aina oikea pakkaus tuotteellenne.

Toimintamme kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys ja luotettavuus. Liiketoimintamme on taloudellisesti jämerällä pohjalla, joten voimme taata tuotteidemme tasaisen, korkean laadun sekä toimitusvarmuuden.

Palveluvalikoimamme kattaa kaiken pakkaussuunnittelusta aina tuotteiden varastointipalveluihin saakka. Toimitamme tilaukset nopeasti ja joustavasti - juuri sinun tarpeidesi mukaan räätälöitynä.

Kumppaneinamme on lukuisia Suomen johtavia yrityksiä monelta eri toimialalta. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja kunnia-asiamme on tarjota aina parasta.

Ottakaa yhteyttä! Meiltä yrityksenne saa huippulaatuisia pakkauksia sekä kerrassaan mainiota palvelua.

 

 

 

 

 

Kotelo-Rauma Oy         Kelkkatie 8         26510 Rauma          Tel. 02 823 0937          -
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy